Betonlook

Wilt u uw woning renoveren en bent u op zoek naar een bedrijf dat uw muren van een betonlook kan voorzien? Dan bent u op het juiste adres bij Walls of Wonder! Eigenaresse Elise Snoek is al sinds 2010 bezig met het opdoen van ervaring en kennis op het gebied van decoratief stuc- en schilderwerk. Daardoor is het mogelijk om te kiezen voor de traditionele betonlook, maar biedt Walls of Wonder ook de mogelijkheid voor allerlei decoratieve elementen, uitgevoerd in beton-look. Wanneer Elise creatieve ruimte wordt geboden, dan kunt u echt prachtige resultaten verwachten. Uiteraard is een goede communicatie met de klant gegarandeerd. Naast alle mogelijkheden in betonlook biedt Walls of Wonder nog vele andere mogelijkheden die het best te beschrijven zijn als decoratieve wandafwerkingen, kunstmuren op maat, creatieve wandafwerkingen en wandkunst. Neem contact op voor meer informatie.

Betonlook als rustige eyecatcher

Bent u op zoek naar een solide sfeermaker voor in uw woning, maar wel één die vrij rustig is en naadloos aansluit bij uw interieur? Dan is een betonlook muur een geweldig idee! Betonlook is goed te combineren met een modern interieur. Ook passen houtelementen en betonlook mooi bij elkaar. Hout zorgt voor de warme tinten, terwijl betonlook zorgt voor een rustig en kalm uiterlijk. Weet u nog niet precies waar u betonlook toe wilt passen in uw woning? Dan kunt u Walls of Wonder altijd om advies vragen. Elise gaat graag met u in gesprek om uw wensen werkelijkheid te maken. De resultaten hebben al bij veel mensen hun verwachtingen overtroffen.

33247
Betonlook3
14675

Wat is betonlook

Betonlook is een gestucte wandafwerking met de uitstraling van gegoten beton. Het is tegelijk trendy en tijdloos en daarom enorm populair als decoratieve wandafwerking in vele interieurs. Het past prachtig in een stoere leefomgeving, is industrieel maar ook prachtig toe te passen in combinatie met een interieur gebaseerd op lichte kleuren of bijvoorbeeld wit design. Betonlook kan op vele manieren en met vele materialen worden gecombineerd en daarmee een variatie aan sferen creëren. Hoewel betonlook meestal uitgevoerd wordt in grijs, zijn vele kleuren mogelijk. Walls of Wonder informeert u graag over alle mogelijkheden die betonlook uw wooninrichting kan bieden. En natuurlijk kunnen ook uw specifieke wensen voor betonlook door Walls of Wonder gerealiseerd worden.

Tekstpagina_Afbeelding_2

Creatieve betonlook bij Walls of Wonder

Bij Walls of Wonder hoeft u niet te rekenen op een standaard betonlook, Elise zorgt juist voor een creatieve look. Dit is dan ook veel mooier wanneer u op zoek bent naar een echte eyecatcher. Doordat Elise haar creativiteit in kan zetten, zult u verstelt staan van het resultaat dat hieruit komt. Walls of Wonder maakt namelijk gebruik van roest in de betonlook. Dit geeft een waanzinnig resultaat, niet zoals u gewend bent van een gewone stucadoor. Dus bent u op zoek naar iets alternatiefs, kunstzinnigs en wilt u een echte eyecatcher? Dan is de betonlook van Walls of Wonder precies wat u zoekt!

Samenstelling van beton cire

U heeft vast weleens van beton cire gehoord, maar wat is dit eigenlijk? Walls of Wonder gebruikt beton cire, een waterdichte betonstuc die al meer dan 25 jaar in Frankrijk wordt gebruikt voor badkamers. Dankzij de unieke eigenschappen kunt u dit zonder problemen laten aanbrengen in natte ruimtes. Wist u dat beton cire makkelijk schoon te houden is? Ideaal voor in uw douche bijvoorbeeld. Beton cire bestaat uit:

  • zeer fijn gemalen kiezelstenen en zand;
  • met speciale kunsthars (resin), die hard wordt;
  • en kleurstof om kleur te geven aan het geheel.
Tekstpagina_Afbeelding_3

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

    Fotogalerij: Betonlook

    Meer weten over betonlook?

    Laat uw woning omtoveren met de mooiste muren van Walls of Wonder. Of u nu een decoratie, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u meer weten over betonlook of over hoe Elise bij u te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.