Over Elise

Welkom in mijn specialisme!
Mijn naam is Elise Snoek en onder de bedrijfsnaam Walls of Wonder maak ik bijzondere wandafwerkingen met een grote variatie in materialen en stijlen.
Al sinds 2010 ben ik mij aan het specialiseren in bijzondere stuc- en verftechnieken en blijf mij hierin nog altijd ontwikkelen.
Op basis van uw wensen kan ik bijna alles maken. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op wanneer u iets bijzonders wilt in uw woning of werkomgeving.

Zorg voor mens, dier en milieu

Walls of Wonder wil duurzaam creëren en werkt daarom uitsluitend met producten op waterbasis.
Ook wordt er voor elk afgerond project een bedrag gedoneerd aan Trees for All.

Voor Trees for All was 2022 een fantastisch jaar, waarin ze ruim 1,6 miljoen bomen konden planten. Daar zijn we ontzettend blij mee, want onze wereld heeft meer bos nodig. Klik hier voor meer informatie over dit goede doel.

Hoogwaardige decoratieve producten

Walls of Wonder biedt een zeer uitgebreid en luxe assortiment aan mogelijkheden voor het decoratief afwerken van wanden. De toegepaste producten zijn voornamelijk Italiaans en van zeer hoogwaardige kwaliteit. Omdat Walls of Wonder zorg heeft voor het milieu, wordt er een zorgvuldige milieuvriendelijke selectie gemaakt bij de keuze van toe te passen materialen.
Veel gebruikte merken zijn Valpaint, Rives, Novacolor, Roqq Art, Tribe en Colortex.

Elise in Actie