Industriële sfeer: stoer wonen in stijl

Walls of Wonder maakt met bijzonder stucwerk en schildertechnieken diverse industriële stijlen voor elke gewenste ruimte. Industriële wanden zijn vaak prachtig te combineren met elementen van staal, steen en leer. Super veelzijdig dus en ook prachtig toe te passen voor een industriële look van een woonkamer. Industrieel stucen is het meest bekend in de toepassing van betonlook, vooral toegepast in badkamers, toiletten en keukens. Stoer wonen en werken kan echter op vele manieren en industriële look gaat veel verder dan alleen beton. Wat te denken van wanden als gepopnageld aluminium of wanden met roest? Er is zo veel mogelijk! En elke wand met een industrieel uiterlijk en elke muurdecoratie die industriëel is vormgegeven, draagt enorm bij aan een stijlvolle wooninrichting of werkomgeving. Industriële inrichtingswensen worden door Walls of Wonder in nauw overleg met u en met deskundigheid, liefde voor creëren en diverse technieken en materialen uitgewerkt tot stoere en robuuste muren of objecten.

Industrieel stucwerk: betonlook en metal stuc

Betonlook is trendy èn tijdloos en daarom enorm populair als decoratieve wandafwerking in een stoere inrichting. Betonlook kan op vele manieren en met vele materialen worden vormgegeven en daarmee een variatie aan sferen creëren. Een industriële look voor uw huiskamer is robuust en rustig. Hoewel betonlook meestal uitgevoerd wordt in grijs, zijn vele kleuren mogelijk. Walls of Wonder informeert u graag over alle mogelijkheden die betonlook uw wooninrichting kan bieden. En natuurlijk kunt u ook uw specifieke ideeën voor beton door Walls of Wonder gerealiseerd laten worden.

Nog hipper dan betonlook is industrieel metallic stucwerk. Als relatief nieuwkomer biedt metal stuc een fantastisch nieuw palet aan mogelijkheden op het gebied van bijzondere en stijlvolle wandafwerking. Heel veelzijdig toepasbaar en als industriële muurdecoratie zeker passend in menige wooninrichting. Walls of Wonder maakt de mooiste wanden, afgestemd op uw wensen en keuze voor het toe te passen materiaal.

Industriële inrichting
Industriële inrichting
Industriële inrichting

Roest

Walls of Wonder is zeer ervaren in het aanbrengen van roestoppervlakken. Roestwanden of wanden met roestaccenten zijn bij uitstek vertolkers van de industriële look en bieden ook in kleine oppervlakken enorm veel sfeer. Waar staal en beton vaak een koele uitstraling geven, biedt roest een warme tegenhanger. Walls of Wonder weet roest als industriële muurverf op vele manieren toe te passen, zowel als relatief glad en egaal oppervlak als in combinatie met andere ondergronden. Ook in combinatie met andere producten is roest in het interieur een enorme eye-catcher. Laat Walls of Wonder u inspireren en durf te gaan voor de charme van roest! Een industriële inrichting is hip èn tijdloos!

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

    Fotogalerij: Industriële inrichting

    Meer weten over decoratieve wandafwerking?

    Laat uw woning omtoveren en huur Walls of Wonder in om dit voor u te realiseren. Of u nu een decoratieve, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag meer weten over decoratieve wandafwerking of hoe Elise te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.