Vorstelijke inrichting, glamour wandafwerking

Als je houdt van de uitstraling van luxe en rijkdom, dan is Walls of Wonder uw ideale partner in het glamoureus afwerken van uw wanden. Een luxueus afgewerkte muur, een glamour muurdecoratie of zelfs goud als wandafwerking, Walls of Wonder kan het maken. Of het nu gaat om een woning, een winkel of een high class horeca pand, een exclusieve wandafwerking van Walls of Wonder heeft de capaciteit om uw inrichting naar een nieuw en luxer niveau te tillen. Met al haar expertise en voorliefde voor “shine” maakt wandkunstenaar Elise unieke en super luxueuze wandafwerkingen in vele varianten, stuk voor stuk kunstwerken met bezieling.

Design wanden in edelmetaal: goud, zilver, brons en koper

Luxe wandafwerkingen in de kleur van edelmetalen geven een uitstraling die kan variëren van elegant tot zelfs koninklijk. U kunt uw interieur completeren met zachte metallic verfproducten op de wanden, maar kunt ook kiezen voor een volledig “gouden” wand, met of zonder een naar wens uitgevoerd reliëf als decoratieve ondergrond. Wandafwerkingen in edelmetalen stralen grote luxe in wonen uit en zijn eindeloos te combineren. Wilt u een specifieke muurdecoratie goudkleurig uitgevoerd of liever een volledig zilveren wand? Walls of Wonder denkt graag met u mee en hecht belang aan een zorgvuldige afstemming van uw wensen en de mogelijkheden. En als u specifieke ideeën heeft, is Walls of Wonder de ideale partner voor co-creatie en samenwerking!

38240
20220112_204133
glitter-goud7

Glans en glitter

Glanzende oppervlakken zijn super stijlvol en elegant in menig interieur. Een glitter en glamour muur is vaak een feest voor het oog en als u dat misschien toch iets te veel van het goede vindt, is een kleine glitter en gold decoratie op een wand een mooi alternatief. Bij Walls of Wonder is het mogelijk om voor metallic afwerkingen te kiezen in allerlei gradaties van glans en kleur. Zo is op uw wanden bijna alles mogelijk, van ingetogen zacht glanzend tot en met juichend in de glitter! Op het gebied van “glitter” is er zó veel mogelijk! Van kleine accenten als glitter muurdecoratie tot volledige glittermuren in alle kleuren.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

    Fotogalerij: Glitter en goud

    Meer weten over glitters en gouden wandafwerking?

    Laat uw woning omtoveren en huur Walls of Wonder in om dit voor u te realiseren. Of u nu een decoratieve, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag meer weten over decoratieve wandafwerking of hoe Elise te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.