Decoratief stucwerk

Walls of Wonder is specialist in decoratief stucwerk. Elise Snoek is de eigenaar van Walls of Wonder en heeft sinds 2010 veel ervaring opgedaan op het gebied van decoratief stucwerk en decoratief schilderwerk. Met creatieve ruimte en een vrije hand levert Elise het beste werk. Natuurlijk in afstamming met al uw wensen. Zij kan goed luisteren, is helder in haar communicatie en houdt van duidelijke afspraken. Dit geeft duidelijkheid in het proces en resulteert in een prachtig eindresultaat. U vindt bij Walls of Wonder altijd iets bijzonders: decoratief schilderwerk, decoratief stucwerk, wandkunst, creatieve wandafwerkingen, kunstmuren op maat….. hoe je het ook noemt, het is allemaal waar! Bel Elise en ontdek de mogelijkheden.

Prachtig decoratief stucwerk met Walls of Wonder

Walls of Wonder is de bedrijfsnaam waaronder Elise Snoek de meest uiteenlopende ontwerpen omzet in fantastisch decoratief stucwerk. Elise zit boordevol talent en is een meester in haar vak. Ze maakt met passie en kunde decoratieve inrichtingsdromen tot werkelijkheid. Dankzij de vele ervaring en prachtige eindstukken, blinkt Walls of Wonder uit in maatwerk, vakmanschap, unieke vormgeving en originaliteit. Maak van uw woning of pand een prachtig stijlvolle leefomgeving. Deze bijzondere wanden zijn een waar sieraad en toe te passen in zowel natte als droge ruimtes. Ook op vloeren en plafonds kunt u decoratief stucwerk laten aanbrengen. Decoratief stucwerk maakt uw woning of pand helemaal af!

croco stuc grijs

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

  Prachtig eindresultaat decoratief stucwerk

  Heeft u al tijden een leuk idee voor uw wanden, maar kunt u dit nog niet concreet krijgen? Laat u dan inspireren door Walls of Wonder! Door alle kennis en ervaring is Walls of Wonder in staat uw wensen te vertalen naar concrete uitwerkingen met een prachtig eindresultaat als gevolg. Deze eindresultaten overtreffen vaak de verwachtingen. Dus bent u op zoek naar decoratief stucwerk? Wacht dan niet langer en schakel Walls of Wonder vandaag nog in. Walls of Wonder maakt met liefde en zorg wanden in decoratief stucwerk en werkt bovendien professioneel, met persoonlijk contact en grote zorgvuldigheid in de voorbereiding, planning, uitvoering en afronding van de werkzaamheden.

  decoratief-stucwerk

  Technieken en kleuren

  Wilt u uw woning opnieuw inrichten of een andere sfeer geven? Walls of Wonder biedt een zeer uitgebreid en divers assortiment aan mogelijkheden voor decoratief stucwerk. Door toepassing van vele materialen en verschillende technieken, zijn de opties vrijwel oneindig en valt er uit heel veel variaties te kiezen. Door onderlinge afstemming komt u met Walls of Wonder tot een prachtig resultaat dat het best aansluit bij uw wensen en interieur. Hierbij zijn kleur en structuur erg bepalend voor de uitstraling van elk project. Kleuren hebben veel invloed op uw gemoedstoestand. Zo brengen warme kleuren energie en zorgen koelere kleuren juist voor rust. Afhankelijk van uw wensen helpt Walls of Wonder u met het maken van een keuze die past bij u en uw interieur. En wilt u koelere kleuren combineren met warme elementen? Walls of Wonder is bij uitstek geschikt om een stralende eye-catcher te creëren in uw interieur.

  Technieken met decoratief stucwerk

  Er zijn vele materialen en diverse technieken die Walls of Wonder in kan zetten voor de realisatie van uw decoratief stucwerk. Dit zijn de technieken op een rij:

  • Italiaans stucwerk
  • Venetiaans stucwerk
  • Kalkstuc
  • Marmorino
  • Metal stuc
  • Marokkaans stucwerk
  • Crocostuc
  • Betonlook
  Decoratief stucwerk

  Decoratief stucwerk in droge en vochtige ruimtes

  Het mooie decoratief stucwerk van Walls of Wonder is heel veelzijdig  toepasbaar. Zo kunt u de muren in uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer, kinderkamer of entree laten decoreren. Maar ook voor kantoren is decoratief stucwerk een echte verrijking van de werkomgeving. U verrast uw klanten en daarnaast zorgt u er ook voor dat uw werknemers met meer energie kunnen werken. Een mooi kantoor geeft namelijk inspiratie en motivatie. En wist u dat u decoratief stucwerk niet alleen in droge ruimtes maar ook in vochtige ruimtes toegepast kan worden? Denk hierbij aan uw keuken, badkamer of toiletruimte. Diverse soorten stucwerk zijn vochtbestendig of kunnen met een coating vochtbestendig worden gemaakt. Hierdoor kunt u ook vochtige ruimtes een luxe en exclusieve uitstraling geven waar u nog lang plezier van zult hebben. Heeft u belangstelling voor de mogelijkheden van decoratief stucwerk? Bel Walls of Wonder en vraag Elise naar de mogelijkheden!

  Luxe met decoratief stucwerk in je badkamer

  Veel mensen weten niet dat wanden in badkamers ook kunnen worden afgewerkt met bijzonder stucwerk. Toch zijn er vele toepassingsmogelijkheden voor decoratief stucwerk in toiletten en de badkamer. De meest bekende is de beton-look, maar ook stucwerk met bijzondere structuren en kleuren behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk is er veel moois op het gebied van wand- en vloertegels, maar juist ook in de combinatie met fraai tegelwerk is decoratief stucwerk een aanrader voor iedereen die graag gebruik maakt van een badkamer met een luxe uitstraling. Ga voor een uniek en kies voor decoratief stucwerk in uw badkamer!

  Groeiende populariteit deco-stuc

  Hoewel decoratief stucwerk enkele jaren geleden nog vrijwel onbekend was, wordt het intussen snel bekender en vooral geliefder. Steeds vaker kun je decoratief stucwerk tegenkomen in horeca gelegenheden, kantooromgevingen  en bij mensen thuis. De belangrijkste reden van deze groeiende populariteit is het feit dat elk decoratief stucwerk uniek is. Door de verschillende materialen, technieken, kleurmogelijkheden en alle mogelijke combinaties hiervan, is elk project een kunstwerk en krijgt u iets unieks in uw pand. Door de vele toepassingsmogelijkheden is er altijd wel een variant die aansluit bij uw ideeën en wensen en de ruimte waar het mag worden aangebracht. Walls of Wonder gaat graag met u in overleg. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

  Fotogalerij: Decoratief stucwerk

  Meer weten over decoratief stucwerk?

  Gun uw woning een metamorfose en laat Walls of Wonder dit voor u realiseren. Of u nu een decoratieve, zeer exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag meer weten over decoratief stucwerk of hoe Elise te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.