Luxe door Decoratief Schilderwerk

Walls of Wonder biedt u ook een ruim aanbod in exclusieve wandafwerkingen, gemaakt met luxe decoratieve verfproducten.

Walls of Wonder
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

​​Decoratief schilderwerk

Walls of Wonder is de absolute specialist in decoratief schilderwerk. Elise Snoek is de oprichter van Walls of Wonder, waar zij sinds 2010 veel ervaring en kennis heeft opgedaan op het gebied van decoratief schilderwerk. Vaak in combinatie met decoratief stucwerk, maar ook met verf alleen kan Elise spetterende eindresultaten creëren. Hierbij is de connectie met de klant voor haar zeer belangrijk. Daarom staat een goede communicatie ook hoog op de prioriteitenlijst. U vindt bij Walls of Wonder altijd iets bijzonders. Wilt u een bijzonder decoratief schilderwerk, al dan niet in combinatie met decoratief stucwerk? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. En hoe je het ook noemt, decoratief schilderwerk, creatieve wandafwerkingen, wandkunst, kunstmuren op maat: het is allemaal waar!  Ook een idee: geef Elise de creatieve vrijheid om iets speciaals voor u te maken!

Prachtig schilderwerk met Walls of Wonder

Walls of Wonder is de bedrijfsnaam waaronder Elise het meest uiteenlopende decoratief schilderwerk creëert. Elise is een geschoold master in haar vak en maakt met veel passie en kunde de inrichtingsdromen van haar klanten waar. Dankzij de hoge kwaliteit blinkt Walls of Wonder uit in unieke vormgeving, maatwerk, vakmanschap en originaliteit. Decoratief schilderwerk in huis is als een sieraad voor uw woning. U kunt deze technieken in alle kamers laten toepassen, waarvan sommige ook in natte ruimtes zoals badkamers. Decoratief schilderwerk maakt uw woning of pand helemaal af!

Uitwerkingen en samenwerking Walls of Wonder

Walls of Wonder gaat graag de samenwerking aan met interieurarchitecten, stylisten, particulieren en aannemers. Heeft u al een leuk idee wat u met decoratief schilderwerk wilt laten doen, maar weet u nog niet hoe u dit kunt realiseren? Ga dan in gesprek met Elise of laat u inspireren op deze website. Dankzij alle kennis en ervaring is Walls of Wonder in staat wensen te vertalen naar concrete uitwerkingen en prachtige eindresultaten. Niet zelden overtreft dit de verwachtingen van de klant. Walls of Wonder maakt met liefde en zorg bijzondere muren en werkt bovendien professioneel, met persoonlijk contact en grote zorgvuldigheid in de voorbereiding, planning, uitvoering en afronding van de werkzaamheden.

29007

Topkwaliteit en milieuvriendelijke merken

Wilt u een prachtig geheel maken van uw muren en meubilair? Walls of Wonder biedt een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden wat betreft decoratief schilderwerk. De producten die gebruikt worden zijn voornamelijk Italiaanse merken en zijn van zeer hoge kwaliteit. Naast een hoge kwaliteit vindt Walls of Wonder het ook belangrijk om zorg te dragen voor het milieu. . Daarom maakt Elise zorgvuldige keuzes bij haar werkwijze en de toe te passen materialen en zijn bovendien vrijwel alle producten watergedragen. Veel gebruikte merken zijn:

 • Rives
 • Valpaint
 • Novacolor
 • Roqq Art
 • Colortex
 • Tribe

Verschillende technieken wandafwerking

Naast decoratief schilderwerk, kunt u bij Walls of Wonder ook terecht voor tal van andere mogelijkheden. Afhankelijk van uw woning en muren, kiest u in overleg de materialen en techniek uit die het beste bij uw woning en wensen past. Om u een overzicht te geven, zijn de mogelijkheden globaal als volgt:

 • Wandafwerking met luxe verfproduct
 • Decoratieve wandafwerking met productcombinaties
 • Exclusieve wandafwerking met uniek design
Decoratief Schilderwerk parelmoer

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

  Een kunstenaar in huis

  Wanneer u gaat samenwerken met Walls of Wonder, haalt u een echte kunstenaar in huis. Laat uw muren prachtig decoreren met bijzondere en kleurrijke schilderkunst van topkwaliteit. Dit schilderwerk kan in allerlei ruimtes worden toegepast, denk hierbij aan uw woonkamer, slaapkamer en entree, maar ook in de badkamer, keuken en het toilet. Maak van uw woning een unieke plek met het decoratieve schilderwerk van Walls of Wonder. Of u nu houdt van super mat, van glimmende glamour, rauwe betonlook, glitter en goud of parelmoer, bij Walls of Wonder is het allemaal mogelijk!

  Super matte wandafwerking

  Er zijn ontzettend veel verschillende soorten muurverf in de handel die vaak een prachtig rustige uitstraling hebben en een zachte sfeer geven in huis. Ook Walls of Wonder biedt meerdere super matte wandafwerkingen, maar altijd met een bijzondere touch. Voor gewoon schilderwerk bent u bij Walls of Wonder dan ook niet op het juiste adres. Bent u benieuwd naar wat Walls of Wonder voor u kan betekenen op het gebied van een matte of zelfs super matte wandafwerkingen? Bel dan naar Elise!

  IMG_20211227_094117_000

  Glamour schilderwerk

  Houdt u wel van opvallen met een bijzonder interieur? Is het bij u niet snel gek genoeg? Dan past het glamoureuze schilderwerk van Walls of Wonder perfect bij u! Laat uw interieur echt stralen met een zeer exclusieve wandafwerking  met stijl, swung, glitter, goud, wervelingen of meerdere kleuren door elkaar. Ook verwerkt Walls of Wonder gerecycled glas in wanden, wat een fantastische schittering geeft bij zowel daglicht als kunstlicht. Bij glamour geldt: more is more! Combineer de prachtige glamour muren met elementen van glas en edelmetaal om nog meer glitter en glans te creëren. Of wat dacht je van de combinatie met fluweel en satijn? Wilt u ook een sprankelend luxe interieur? Vraag Elise naar de mogelijkheden van Walls of Wonder!

  Betonlook verf

  Met de betonlook verf van Walls of Wonder, creëert u de ideale setting voor een modern industrieel interieur. Betonlook verf is een verfsoort die na reguliere verwerking de uitstraling heeft van beton. Maar met een ander type verwerking kan het soms ook iets weghebben van natuursteen. Ideaal dus als dit uw smaak is. Betonlook verf kan bijna op alle ondergronden toegepast worden, zelfs op sommig meubilair.

  Fotogalerij: Decoratief schilderwerk

  Parelmoer schilderwerk

  Houdt u van zachte, bijzondere effecten op uw muren? Dan is parelmoer schilderwerk wat voor u. Dankzij deze zachte afwerking met onderliggende kleuren, haalt u een zachte en toch frisse sfeer in huis. Elise kan parelmoer prachtig toepassen op diverse soorten wandafwerkingen. Heeft u specifieke wensen voor parelmoer schilderwerk? Laat het dan vooral aan Walls of Wonder weten.

  Meer weten over decoratief schilderwerk?

  Laat uw woning omtoveren en huur Walls of Wonder in om dit voor u te realiseren. Of u nu een decoratieve, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag meer weten over decoratief schilderwerk of hoe Elise te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.