DECORATIEVE WANDAFWERKING

Walls of Wonder is de absolute specialist in decoratieve wandafwerking. Elise Snoek is de oprichter van Walls of Wonder en heeft al sinds 2010 ervaring en kennis opgedaan op het gebied van decoratieve wandafwerking. Met creatieve ruimte en een vrije hand levert Elise het beste werk. Omdat ze de connectie met de klant erg belangrijk vindt, luistert ze naar alle wensen en dat zorgt voor een prachtig eindresultaat. U vindt bij Walls of Wonder kunstmuren op maat, creatieve wandafwerkingen en wandkunst. Meer informatie? Bel Elise voor de mogelijkheden.

Rustig en sober

Walls of Wonder is in staat om vele woonwensen tot uiting te brengen. Dus als u een muurdecoratie in de woonkamer wilt met een landelijke sfeer of misschien liever de wanddecoratie die landelijk oogt in de slaapkamer boven uw bed, Walls of Wonder creëert alles met vakmanschap, liefde en aandacht voor zowel u als voor het werk. Persoonlijk contact en unieke resultaten staan bij Walls of Wonder voorop. Daarom wordt elke wandafwerking met een sobere en rustige uitstraling speciaal afgestemd op uw specifieke wensen gecreëerd.

landelijk
landelijk
landelijk

Robuust en stoer

Voor wie van landelijk en natuurlijk houdt, maar bij wie de inrichting best een beetje stoer en robuust mag zijn, kan Walls of Wonder verrassen met natuurlijke specials! Stucwerk met het uiterlijk van boomschors, natuursteen of kalk, er kan veel meer dan u denkt. Een landelijke decoratie van een muur geeft extra sfeer in uw woning. En wist u dat een natuurlijke wandafwerking als woondecoratie fungeert, waarbij toch alle rust in de ruimte bewaard blijft? Laat u verrassen door de creativiteit van Walls of Wonder en kies voor een wanddecoratie die stoer en sober tegelijk is.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

    Meer weten over landelijke wandafwerking?

    Laat uw woning omtoveren en huur Walls of Wonder in om dit voor u te realiseren. Of u nu een decoratieve, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag meer weten over decoratieve wandafwerking of hoe Elise te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.