Decoratieve wandafwerking, elegant en chique

Walls of Wonder is bij uitstek dé specialist voor het vervaardigen van exclusieve en luxueuze wanden. De chique mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd en alle toegepaste materialen ademen een sfeer van kwaliteit en elegantie. Met decoratief stucen en bijzondere decoratieve verfmaterialen creëert Walls of Wonder de meest uiteenlopende wanden in design stuc, variërend van zeer chique mat tot super shiny hoogglans. Oppervlakken kunnen variëren van extreem glad tot grof reliëf, waaronder drie-dimentionaal stucwerk zoals bijvoorbeeld imitatiehuid van krokodil. Is de wens een glitter en glamour muur? Walls of Wonder creëert het zoals u wenst en wellicht boven verwachting. Zelfs “glow in the dark” valt onder de mogelijkheden! Voor elke inrichtingswens biedt Walls of Wonder een passende en zeer decoratieve wandafwerking.

Unieke wanden in wonen en werken

Voor een echt artistieke wandafwerking is Walls of Wonder voor u de perfecte design stukadoor en wandkunstenaar. Een bijzondere wandafwerking zorgt voor sfeer en draagt bij aan fijn wonen of werken. Walls of Wonder brengt identiteit in elke ruimte en veel wandafwerkingen zijn ook toepasbaar in keukens, badkamers en het toilet. Door alle kennis en ervaring op het gebied van decoratief stucwerk en bijzonder schilderwerk kan Walls of Wonder speciale wensen op het gebied van sfeer en stijl vormgeven in uitzonderlijke, onderscheidende wandafwerkingen.

chique-wandafwerking
chique-wandafwerking
chique-wandafwerking

Luxe maatwerk in creëren

Bij Walls of Wonder zijn zowel de decoratieve resultaten als het klantcontact van hoge kwaliteit.
Met haar expertise en enorme klantgerichtheid levert Elise voor elk project een wandafwerking op maat voor zowel interieurarchitecten, stylisten, aannemers en particulieren. Dankzij de klantgerichte werkwijze is een goede samenwerking en een zorgvuldige inhoudelijke afstemming van het werk gegarandeerd. Walls of Wonder wordt graag uitgedaagd in decoratieve wensen en tilt exclusieve wandafwerking naar een hoger niveau.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

    Meer weten over chique wandafwerking?

    Laat uw woning omtoveren en huur Walls of Wonder in om dit voor u te realiseren. Of u nu een decoratieve, exclusieve of chique wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag meer weten over chique wandafwerking of hoe Elise te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.