Crocostuc

Voor hoogwaardig stucwerk met krokodillen-leer reliëf, is Walls of Wonder uw partner! Elise Snoek heeft veel ervaring en kennis op het gebied van krokodillen-effect oftewel croco-stuc. Vooral voor wat betreft de kleuring is zij uniek met haar eindresultaten. Heeft u ook belangstelling voor deze luxueuze en tegelijk stoere wandafwerking? Neem dan vrijblijvend contact op met Walls of Wonder en vraag naar de mogelijkheden. Het prachtige reliëf van croco-stuc gaat niet snel vervelen en is de investering waard!

EXCLUSIEVE WANDAFWERKINGEN

Walls of Wonder is dé specialist voor hoogwaardige artistieke wandafwerkingen, exclusief decoratief stucwerk en wandafwerkingen met luxueuze verfproducten.

Walls of Wonder
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Wat is crocostuc

Voor een echte eyecatcher in uw woning kiest u voor crocostuc. Dit is prachtig stucwerk dat u niet snel ergens anders tegen zult komen. Vanwege de structuur lijkt het alsof u een echte krokodil aanraakt. In deze techniek wordt er een speciale Italiaanse pleistersoort gebruikt. Deze pleister wordt na het aanbrengen afgewerkt met diverse kleuren en effecten. Ook is het mogelijk om wax aan te laten brengen voor een hoogglans effect. Walls of Wonder maakt van uw muur een waar kunstwerk!

20210214_124611
croco stuc
IMG-20190305-WA0021 (2)

Het aanbrengen van crocostuc

Crocostuc aanbrengen kan op vele manieren die aanzienlijk van kwaliteit kunnen verschillen. Walls of Wonder maakt alleen de crocostuc van de hoogste kwaliteit. Een mooie crocostuc vraagt om een grote zorgvuldigheid. En het eindresultaat is altijd afhankelijk van degene die het aanbrengt. Elise maakt prachtige printen en blinkt uit in het aanbrengen van kleur. Bent u benieuwd hoe Elise te werk gaat? Bel of mail en vraag gerust om meer informatie. Een wand in krokodillen-print is bijzonder attractief en kan worden uitgevoerd in vrijwel alle kleuren.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

  De voordelen van crocostuc

  Crocostuc komt met vele voordelen. Om het overzichtelijker voor u te maken, heeft Walls of Wonder deze voordelen voor u op een rij gezet:

  • Makkelijk toe te passen dankzij de geringe dikte van 1-2 mm
  • In vrijwel iedere kleur toe te passen
  • Naadloos en daardoor eenvoudig te reinigen
  • Afwerking is resistent tegen bier, koffie, melk, vruchtensap en meer
  • Crocostuc is geschikt voor vrijwel ieder oppervlak
  • Geschikt voor woningen, bedrijven, scholen, horeca etc
  • Oplosmiddelvrij product
  IMG-20200711-WA0010 (2)

  Fotogalerij: Crocostuc

  Meer weten over crocostuc?

  Heeft u belangstelling en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor crocostuc? Of heeft u wellicht belangstelling voor een andere of meerdere decoratieve wandafwerkingen? Elise staat u graag te woord en kan u informeren over al haar decoratieve wandafwerkingen, variërend van decoratief schilderwerk tot industriële wandafwerking of zelfs zeer exclusieve design wandafwerkingen. Het is allemaal mogelijk! Wacht niet langer maar bel naar 06-52477744 of stuur een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.