DECORATIEVE WANDAFWERKING

Walls of Wonder is de absolute specialist in decoratieve wandafwerking. Elise Snoek is de oprichter van Walls of Wonder en heeft al sinds 2010 ervaring en kennis opgedaan op het gebied van decoratieve wandafwerking. Met creatieve ruimte en een vrije hand levert Elise het beste werk. Omdat ze de connectie met de klant erg belangrijk vindt, luistert ze naar alle wensen en dat zorgt voor een prachtig eindresultaat. U vindt bij Walls of Wonder kunstmuren op maat, creatieve wandafwerkingen en wandkunst. Meer informatie? Bel Elise voor de mogelijkheden.

PRACHTIGE WANDEN DANKZIJ WALLS OF WONDER

Walls of Wonder is de bedrijfsnaam waaronder Elise Snoek de meest uiteenlopende fantastische wandafwerkingen creëert en realiseert in vele stijlen. Elise is een meester in haar vak en maakt met passie en kunde de decoratieve inrichtingsdromen van haar klanten tot werkelijkheid. Walls of Wonder blinkt uit in maatwerk, originaliteit, vakmanschap en unieke vormgeving. Haar bijzondere wanden, zijn een sieraad in elke woon- of werkomgeving. Ze kunnen worden toegepast in zowel droge als natte ruimtes, maar ook op vloeren en zelfs op plafonds. Decoratieve wandafwerking maakt uw woning of pand sfeervol!

wandafwerking
wandafwerking
wandafwerking

WALLS OF WONDER EN SAMENWERKING

Walls of Wonder werkt in opdracht voor interieurarchitecten, stylisten, aannemers en particulieren. Heeft u een idee voor een artistieke en exclusieve wandafwerking, maar weet u nog niet hoe u dit kunt realiseren? Laat u dan informeren en inspireren door Walls of Wonder! Door alle kennis en ervaring, is Walls of Wonder in staat wensen en fantasieën te vertalen naar concrete uitwerkingen en prachtige eindresultaten die vaak de verwachtingen overtreffen. Walls of Wonder werkt professioneel, met persoonlijk contact en grote zorgvuldigheid in de voorbereiding, planning, uitvoering en afronding van de werkzaamheden.

Tekstpagina_Afbeelding_2

HOOGWAARDIGE KWALITEIT MATERIALEN

Wilt u iets extra’s toevoegen aan uw woning? Walls of Wonder biedt een zeer uitgebreid en luxe assortiment aan mogelijkheden voor het aanbrengen van bijzondere wanden of woonelementen met behulp van decoratieve wandafwerkingen. De toegepaste producten zijn voornamelijk Italiaans en van zeer hoogwaardige kwaliteit. Walls of Wonder heeft zorg voor het milieu en de  gebruikte materialen zijn vrijwel allemaal op waterbasis. Voor elk project wordt een zorgvuldige keuze gemaakt in de te gebruiken materialen en wijze van verwerking. Veel gebruikte merken zijn onder andere:

 • Rives
 • Valpaint
 • Novacolor
 • Roqq Art
 • Colortex
 • Tribe

VERSCHILLENDE SOORTEN WANDAFWERKING

Decoratieve wandafwerkingen zijn globaal te verdelen in 3 hoofdtypen. Deze zijn als volgt:

 • Wandafwerking met een stuc merkproduct
 • Decoratieve wandafwerking met productcombinaties
 • Exclusieve wandafwerking met uniek design
wandafwerking

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

  Uniek design in wandafwerking

  Met een exclusieve creatie in wandafwerking van Walls of Wonder, haalt u een uniek stukje luxe design in uw woning of bedrijfspand. Walls of Wonder realiseert zeer exclusief en decoratief stucwerk en bijzonder schilderwerk, met name als zeer luxe decoratieve wandafwerking. Indien gewenst behoort de decoratieve wandafwerking van plafonds en vloeren ook tot de mogelijkheden. Evenals het decoratief afwerken van zowel vast als vrijstaand meubilair, zoals wandbanken en tafels. Met klantvriendelijkheid, professionaliteit, maatwerk, originaliteit en unieke vormgeving, levert Walls of Wonder prachtige producten in een prettig onderling contact. Door de enorme veelzijdigheid kunnen wanden worden gecreëerd, die in stijl variëren van extreem chique en luxe tot uiterst natuurlijk, extravagant of zelfs grof en rauw.

  Decoratieve wandafwerking

  Kleur en textuur komen tot leven met onze decoratieve wandafwerkingen. Bij interieurstyling gaan we vaak standaard uit van geverfde muren, met wellicht hier en daar een kleurtje, maar er is zoveel mogelijk. Decoratieve wanden kunnen veel impact hebben op een ruimte. Zo kunt u een wand er echt uit laten springen en dat “wauw” effect toevoegen aan uw interieur, maar u kunt ook kiezen voor een stoere neutrale look.

  Exclusieve wandafwerking

  Een exclusieve wandafwerking kan vrijwel overal worden gemaakt, zowel inpandig als aan de buitenzijde van gebouwen. Wanden zijn er vrijwel overal. Ze zijn belangrijk in de constructie van een gebouw, maar ze dienen ook als scheidingselement van onderlinge ruimten. En ook heel belangrijk: ze bepalen voor een belangrijk deel de sfeer van een ruimte. Walls of Wonder is gespecialiseerd in exclusieve wandafwerking met bijzondere ontwerpen in oppervlakte structuren en kleuren. Zo geeft Walls of Wonder een extra dimensie aan elke ruimte. De meest gebruikte decoratieve wandafwerkingen zijn gemaakt in een combinatie van stucen en kleuren.

  Industriële wandafwerking

  Walls of Wonder maakt met bijzonder stucwerk en schildertechnieken diverse industriële stijlen voor elke gewenste ruimte. Bij industriële wanden kun je denken aan de materialen van staal, steen en leer. Deze zijn vaak prachtig te combineren met woonelementen van hout, staal, steen en leer. Super veelzijdig dus en ook prachtig toe te passen voor een industriële look van uw woonkamer. Industrieel stucen is het meest bekend in de toepassing van betonlook, vooral toegepast in badkamers, toiletten en keukens. Minder bekend is metal stuc met een uiterlijk van gepopnageld aluminium. En wat te denken van ruig roest? Je ziet het, stoer wonen en werken kan op vele manieren en de industriële look gaat veel verder dan alleen beton. Er is zoveel mogelijk!

  Meer weten over decoratieve wandafwerking?

  Laat uw woning omtoveren en huur Walls of Wonder in om dit voor u te realiseren. Of u nu een decoratieve, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag meer weten over decoratieve wandafwerking of hoe Elise te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.