Italiaans stucwerk

Walls of Wonder is de specialist in Italiaans stucwerk. Als eigenaar van Walls of Wonder heeft Elise Snoek al sinds 2010 veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van decoratief stucwerk en decoratief schilderwerk. Elise creëert prachtig Italiaans stucwerk. En wanneer haar de creatieve ruimte wordt geboden, zult u sprakeloos zijn van het eindresultaat. Dit heeft al menig klant versteld doen staan. Daarnaast is bij Walls of Wonder een goede communicatie met de klant topprioriteit. Er worden dan ook goede afspraken gemaakt en geluisterd naar de wensen van de klant. U vindt bij Walls of Wonder onder andere kunstmuren op maat, creatieve wandafwerkingen en wandkunst. Neem gerust contact op voor een afspraak.

Italiaans stucwerk maakt uw woning af

Wanneer u een samenwerking aangaat met Walls of Wonder, dan kunt u ook kiezen voor prachtig Italiaans stucwerk. Dit stucwerk is zo glad dat het spiegelt. Dit type stucwerk is prachtig van zichzelf, maar ook geweldig mooi te combineren met andere typen decoratief stucwerk. Dankzij haar talent, maakt ze met passie en kunde decoratieve inrichtingsdromen tot werkelijkheid. Walls of Wonder blinkt uit in maatwerk, vakmanschap, unieke vormgeving en originaliteit. Maak van uw pand een prachtige woon- of leefomgeving en laat Walls of Wonder Italiaans stucwerk aanbrengen! Wist u dat Italiaans stucwerk ook prachtig is op plafonds? Italiaans stucwerk maakt uw woning of bedrijfspand tijdloos chic!

33045
20220504_172855
25154

Italiaans stucwerk als trend

Italiaans stucwerk is een van de snelst populair wordende afwerkingen op de decoratieve markt. Dit is terug te zien in het feit dat deze technieken steeds vaker te vinden zijn in allerlei Nederlandse gebouwen. Italiaans stucwerk wordt van oudsher toegepast in mediterrane landen en evolueert nu naar meer modernere verwerkingswijzen. Hoewel de technieken al honderden jaren oud zijn, is decoratief stucwerk in zijn huidige gedaante super hip en kan het vrijwel alle uiterlijke verschijningsvormen en kleuren hebben. Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer informatie? Bel Elise of  stuur een mailtje!

Italianen en (bij-)scholing

Wist u dat Italianen koplopers zijn als het gaat om design stucproducten? Ze maken van oudsher de prachtigste stucproducten en zijn actief ontwikkelaars van luxe decoratieve verven. Dankzij haar scholing op meerdere locaties in Italië, ziet u dit nu terug in de wandafwerkingen van Elise van Walls of Wonder. De verdere productontwikkeling van mooie Italiaanse stucproducten gaat in Italië nog altijd door en dankzij de uitgebreide productkennis van de Italianen leidt dit nog altijd tot nieuwe designproducten op het gebied van decoratief stuc- en schilderwerk. Door regelmatig trainingen te blijven volgen bij diverse producenten in Italië, blijft Elise zichzelf verder ontwikkelen en houdt ze optimale productkennis.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

  Italiaans stucwerk als blikvanger

  Italiaans stucwerk van Walls of Wonder is een echte eye-catcher in uw woning. Met deze veelzijdige wanddecoratie worden uw muren tot leven gebracht. Dit zorgt voor een unieke uitstraling in uw woning of bedrijfsruimte. U kunt Italiaans stucwerk toepassen in woningen met een moderne, klassieke, luxueuze, stoere of romantische stijl. Elise speelt met de effecten en structuren voor een prachtig effect! Een bijzondere wandafwerking op één of twee muren geeft al een compleet andere sfeer aan uw woning of bedrijfspand.

  Tekstpagina_Afbeelding_2

  Laat u inspireren met Italiaans stucwerk

  Overweegt u al langer om Italiaans stucwerk te laten aanbrengen in uw woning of bedrijfspand, maar weet u nog niet zo goed hoe dit er precies uit moet gaan zien? Laat u dan inspireren door Walls of Wonder! Dankzij alle kennis en ervaring, kan Elise uw wensen vertalen naar concrete uitwerkingen, met een prachtig eindresultaat. Een goede reden om vandaag nog contact op te nemen met Walls of Wonder en uw muren prachtig te laten stucen met Italiaans stucwerk!

  De voordelen van Italiaans stucwerk

  Naast dat Italiaans stucwerk prachtig staat, heeft het ook diverse voordelen. Walls of Wonder heeft de voordelen van Italiaans stucwerk voor u op een rij gezet:

  • Sterker dan sauswerk
  • Verrassende afwerkingsmogelijkheden
  • Waterafstotend te maken
  • Goedkoper dan marmer
  • Gemakkelijk te reinigen

  Technieken en kleuren

  Bent u eraan toe om uw woning opnieuw in te richten om meer sfeer te geven? Walls of Wonder biedt u een zeer uitgebreid assortiment aan decoratief stucwerk aan. De verschillende technieken zorgen ervoor dat u kunt kiezen, wat het beste bij uw woning past. U kunt hier onder andere kijken naar kleur en effect. Kleuren zijn ontzettend belangrijk en zullen een groot impact hebben op de sfeer van uw woning. Warme kleuren geven u al snel een fijn en veilig gevoel. Koelere kleuren kunnen voor rust in uw woning zorgen, match dit met een warm interieur en u heeft een unieke combinatie! Elise adviseert u graag wanneer u extra advies wilt op het gebied van techniek, kleur en effect.

  DSC05156 (2)

  Uitstekende uitvoering en afronding

  Dus bent u op zoek naar Italiaans stucwerk? Wacht dan niet langer en schakel Walls of Wonder vandaag nog in. Walls of Wonder werkt professioneel, met persoonlijk contact en grote zorgvuldigheid in de voorbereiding, planning, uitvoering en afronding van de werkzaamheden in relatie met decoratief stucwerk.

  Fotogalerij: Italiaans stucwerk

  Meer weten over Italiaans stucwerk?

  Laat uw woning omtoveren en huur Walls of Wonder in om dit voor u te realiseren. Of u een decoratieve, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag meer weten over Italiaans stucwerk of hoe Elise te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.