Kalkstuc

Kalk is de basis van vele soorten decoratief stucwerk, waardoor het niet eenvoudig te rubriceren is. Wat Walls of Wonder kalkstuc noemt, is een natuurlijk stuc product met een heel natuurlijke uitstraling, een beetje zoals zandsteen. Dit materiaal geeft vaak een prachtig eindresultaat en is heel naturel aan te brengen, maar kan ook in meer bijzonder varianten worden aangebracht zoals met stukjes mica erin of met een soort metalige vlokken. Dit geeft mooie highlight. Wil je meer weten over kalkstuc? Bel vrijblijvend voor een afspraak!

EXCLUSIEVE WANDAFWERKINGEN

Walls of Wonder is dé specialist voor hoogwaardige artistieke wandafwerkingen, exclusief decoratief stucwerk en wandafwerkingen met luxueuze verfproducten.

Walls of Wonder
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Kalkstuc in uw woning

Is uw woning toe aan vernieuwing of bent u zojuist verhuisd? Grijp dit moment aan om van uw woonkamer een stijlvol geheel te maken, door ook uw muren erbij te betrekken. Laat Walls of Wonder van uw muren een echte eyecatcher maken. Bij Walls of Wonder wordt er met u overlegd welke vorm van stuc- of schilderwerk het beste bij uw interieur en wensen past. En heeft u al een idee van wat u wilt? Laat dit dan vooral aan Elise horen, samen wordt er overlegd wat het beste bij uw woning en stijl past. Elise kan dit vertalen naar een concrete uitwerking met een prachtig eindresultaat. Wist u dat de uitwerkingen vaak de verwachtingen overtreffen? Laat nu uw muren omtoveren door Walls of Wonder!

20211112_115637 (2)
14505
20211115_080332

Wat is kalkstuc

Kalkstuc is een vorm van stucwerk dat goed is voor een gezond en ademend woonklimaat. Ook is het één van de oudste bouwmaterialen ter wereld. Wilt u graag duurzaamheid in uw huis? Dan is stuckalk een zeer goede optie. Vanwege de hoge kwaliteit van dit materiaal, wordt het ook vaak toegepast in nieuwbouwwoningen en bij renovaties. Wanden die zijn afgewerkt met stuckalk, kunnen op een natuurlijke manier blijven ademen en hebben daarnaast ook een natuurlijke desinfecterende werking. Zo wordt schimmelgroei in de woning voorkomen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

  VellutoR4_2019 (2)

  De voordelen van kalkstuc

  Kalkstuc kent verschillende voordelen. Om het u makkelijker te maken heeft Walls of Wonder deze voordelen van stucen met kalk voor u op een rij gezet:

  • 100% natuurlijk materiaal
  • Schimmelwerend
  • Neemt vocht op bij luchtvochtigheid
  • Staat het vocht af in drogere periodes
  • Kan zowel binnen als buiten worden aangebracht
  • Ook geschikt voor vochtige ruimtes

  Meer weten over kalkstuc?

  Laat uw woning omtoveren en huur Walls of Wonder in om dit voor u te realiseren. Of u nu een decoratieve, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag meer weten over kalkstuc of hoe Elise bij u te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.