Leemstuc

Walls of Wonder is specialist in leemstuc. Eigenaresse Elise Snoek heeft in 2010 Walls of Wonder opgericht en heeft sindsdien veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van decoratief stucwerk. U kunt de prachtigste eindresultaten verwachten, zeker wanneer u Elise creatieve ruimte biedt. Lijkt u mooi leemstuc op uw muur ook zo mooi? Schakel dan Walls of Wonder vandaag nog in! U vindt bij Walls of Wonder onder andere kunstmuren op maat, creatieve wandafwerkingen en wandkunst.

Wat is leemstuc

Leemstuc wordt al eeuwen gebruikt en was vroeger veel terug te zien in huizen. Leemstuc werd gebruikt om wanden af te werken. U komt leemstuc over de hele wereld tegen, dit komt door zijn natuurlijke samenstelling. Leemstuc bestaat uit klei, silt, zand en nadat het gewonnen is, wordt er vaak nog meer zand aan toegevoegd. Zo wordt de ideale samenstelling gecreëerd waarmee gestuct kan worden. Om krimpscheuren te voorkomen wordt er ook weleens strohaksel aan leemstuc toegevoegd.

Portfolio_01
Decoratief stucwerk_Afbeelding 05

Leemstuc in natte ruimtes

Een te hoge luchtvochtigheid is niet goed voor uw gezondheid, ook kan het schadelijk zijn voor bepaalde soorten stucwerk. Gelukkig is leemstuc bestand tegen vocht en goed toe te passen in vochtige ruimtes. Leem heeft een vochtregulerende werking en bevordert het binnenklimaat. Combineer deze kwaliteiten met het prachtige uiterlijk en u heeft de beste eyecatcher die u kunt wensen in huis!

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

  Voordelen van leemstuc

  Wanneer u kiest voor leemstuc op de wanden van Walls of Wonder, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Geluidsabsorberend
  • Houdt in de winter warmte vast, maar is in de zomer koel
  • Natuurlijk materiaal, dus geen giftige stoffen
  Tekstpagina_Afbeelding_3

  Meer weten over leemstuc?

  Laat uw woning omtoveren en huur Walls of Wonder in om dit voor u te realiseren. Of u nu een decoratieve, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag meer weten over leemstuc of hoe Elise bij u te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.