Marmorino

Lijkt u een Marmorino vloer of muur ook erg mooi voor in uw woning? Schakel dan Walls of Wonder in voor een prachtig eindresultaat. Elise Snoek is de oprichter van Walls of Wonder en heeft al sinds 2010 veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van decoratief stuc- en schilderwerk. Wanneer haar creatieve ruimte wordt geboden kunt u echt prachtige eindresultaten verwachten. Naast een mooi eindresultaat kunt u bij Walls of Wonder ook een uitstekende communicatie verwachten. U vindt hier onder andere kunstmuren op maat, creatieve wandafwerkingen en wandkunst. Bel vandaag nog voor een afspraak!

Marmorino voor uw woning

Wilt u graag eens iets heel anders in uw woning, maar weet u nog niet zo goed wat u zoekt? Wat dacht u van een prachtige marmorino muur? Met deze muur creëert u een echte eyecatcher in uw woning. Marmorino is goed te combineren met een moderne inrichting. Ook kunt u eerst Walls of Wonder advies vragen wat het beste bij uw wensen en huis past. Elise vertaalt uw wensen naar een concrete uitwerking. Deze eindresultaten hebben al bij veel mensen de verwachtingen overtroffen.

marmorino 5
marmorino 4
IMG-20211026-WA0006

Wat is Marmorino?

Marmorino is een mooi alternatief voor verschillende producten. Het is mooier en luxer dan betonlook. Wist u dat er in marmorino gemalen marmer zit? Dit zorgt onder andere voor het prachtige effect. Ook al lijkt marmorino op Venetiaans stucwerk, het is toch echt anders. Dit komt dankzij de glans van de steentjes die in marmorino zijn aangebracht. Marmorino kan op meerdere manieren worden toegepast.

20393

Populariteit van marmorino

Wist u dat marmorino al dateert uit de Romeinse tijd? Het is door de jaren heen steeds populairder geworden en in steeds meer huizen terug te vinden. Eén van de redenen waarom marmorino zo populair is, zijn de goede producteigenschappen. Zo is marmorino waterdicht, ecologisch en duurzaam. Ook is marmorino geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

    Marmorino in natte ruimtes

    Wat maakt marmorino geschikt voor natte ruimtes? Walls of Wonder vertelt je dit graag. Marmorino heeft de handige eigenschap dat de hechting zeer goed is aan de ondergrond en daarnaast ook ademt. Hierdoor kan er transport van waterdamp plaatsvinden, zonder dat de pleister beschadigd. Zo kunnen er zich geen schimmels ontwikkelen. Ook in de badkamer heeft u de keuze uit diverse kleuren, waar de mooiste creaties mee gemaakt kunnen worden.

    Meer weten over Marmorino?

    Laat uw woning omtoveren met de mooiste muren van Walls of Wonder. Of u nu een decoratie, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u meer weten over marmorino of over hoe Elise bij u te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.