Marokkaans stucwerk

Walls of Wonder is specialist in Marokkaans stucwerk. Eigenaresse Elise Snoek heeft dit bedrijf in 2010 opgericht en sindsdien veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van decoratief stucwerk, waaronder Marokkaans stucwerk. Elise creëert prachtige resultaten en wanneer haar creatieve ruimte wordt geboden, zult u versteld staan van het prachtige eindresultaat. Deze hebben al verschillende klanten versteld doen staan. Naast een goed eindresultaat is een goede communicatie met de klant ook een topprioriteit. U vindt bij Walls of Wonder onder andere kunstmuren op maat, creatieve wandafwerkingen en wandkunst. Bel Elise gerust voor meer informatie.

Marokkaans stucwerk in huis

Heeft u behoefte aan een warme en mooie sfeer in uw woning? U kunt dit bereiken met Marokkaans stucwerk. Bij Walls of Wonder wordt er met u in gesprek gegaan over welke type stucwerk u het meeste aanspreekt en wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Weet u nog niet zeker wat u zoekt? Laat u dan inspireren door Elise! Zij kan uw wensen vertalen een concrete plannen met een prachtig eindresultaat. Wist u dat de uitwerkingen vaak de verwachtingen overtreffen? Kies daarom voor Walls of Wonder en geniet binnenkort van prachtig Marokkaans stucwerk in uw huis.

28538 (2)
34283

Wat is Marokkaans stucwerk

Marokkaans stucwerk werd vroeger gebruikt in Marokko om badhuizen waterafstotend te maken. Dankzij het prachtige uiterlijk is dit type stucwerk nu heel populair in badkamers. Marokkaans stucwerk wordt ook wel tadelakt genoemd. Bijna duizend jaar geleden werden naast badhuizen ook diverse fonteinen in Marokko met tadelakt versierd. Tadelakt, of Marokkaans stucwerk, is een echt luxeproduct vol subtiele kleuren. Naast het prachtige uiterlijk is het ook nog eens milieuvriendelijk!

Tekstpagina_Afbeelding_2

Type ondergrond voor Marokkaans stucwerk

Tadelakt wordt op een grove ondergrond aangebracht. Denk hierbij aan metselwerk, pleisterwerk of beton. Minder geschikte ondergronden zijn gips en tegels. Gips is te buigbaar en tegels nemen geen water op. Zorg er dus voor dat de muur waarop u Marokkaans stucwerk wilt hebben niet kan krimpen of uitzetten. Met een dergelijke ondergrond heeft u al snel last van scheuren in uw stucwerk en dat is natuurlijk zonde!

Kleur Marokkaans stucwerk

Wat Marokkaans stucwerk zo mooi maakt, zijn onder andere de prachtige kleuren die gecreëerd kunnen worden. Dit stucwerk zorgt voor een hele fijne sfeer. Het is van nature heel zacht en goed te combineren met moderne materialen zoals hout, metaal en cementtegels. Wist u dat Marokkaans stucwerk kan worden aangebracht in de meest uiteendlopende tinten? Denk hierbij aan grijs, crème, oker, blauw en nog veel meer tinten. Wel zijn sommige kleuren niet bestand tegen het chemische proces waaraan het wordt blootgesteld. Walls of Wonder zal dit vooraf voor u testen. Wist u dat dieprood bijvoorbeeld kan verkleuren naar pastelroze of groen? Dit stucwerk is als het ware levend materiaal en dat betekent dat het van kleur kan veranderen. Ook kan het kleine barsten en scheuren gaan vertonen, maar dit draagt juist bij aan de charme van het stucwerk. Door de jaren heen zal uw Marokkaans stucwerk steeds bijzonderder en mooier kleuren.

Tekstpagina_Afbeelding_3

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

  Sjablonen en patronen

  Bij Marokkaans stucwerk passen sjablonen en patronen natuurlijk ook erg goed. Sjablonen en patronen zijn dan ook goed te combineren met dit stucwerk. Laat aan Elise weten wat uw wensen zijn en samen zal er gekeken worden naar de mooiste oplossing.

  Voordelen van Marokkaans stucwerk

  Marokkaans stucwerk heeft, net zoals ander stucwerk, diverse voordelen. Walls of Wonder heeft deze voordelen voor u op een rij gezet:

  • Dit stucwerk is gemaakt van duurzaam materiaal en gaat lang mee
  • Marokkaans stucwerk heeft een unieke uitstraling
  • Marokkaans stucwerk is vochtwerend
  • Marokkaans is sterk en stootvast
  • Dankzij Marokkaans stucwerk hoeft u niet te schilderen

  Uitleg over de voordelen

  Marokkaans stucwerk is zeer duurzaam zolang u het goed onderhoudt. Wanneer u dit goed bijhoudt, dan is tadelakt sterker dan andere soorten stucwerk. Zo geniet u jaren van uw investering! De unieke uitstraling geeft een warme en authentieke sfeer aan uw ruimte. Daarnaast is dit materiaal vochtwerend en dus uitstekend geschikt voor in een badkamer of douche. Ook hebben schimmels geen kans om zich te hechten op dit materiaal. Dit maakt het mogelijk om tadelakt ook te plaatsen in oudere woningen, waarin de luchtvochtigheid in veel gevallen hoger ligt. En als het stucwerk eenmaal geplaatst is hoeft u dit niet te beschilderen. Tadelakt kan in verschillende kleuren worden aangebracht op uw muur.

  Uitstekende diensten van Walls of Wonder

  Denkt u dat Marokkaans stucwerk ook zo goed bij uw woning past? Wacht dan niet langer en schakel de uitstekende diensten van Walls of Wonder vandaag nog in. Walls of Wonder werkt professioneel, met persoonlijk contact en grote zorgvuldigheid in de voorbereiding, planning, uitvoering en afronding van de werkzaamheden betreft stucwerk.

  Meer weten over Marokkaans stucwerk?

  Laat uw woning omtoveren en huur Walls of Wonder in om dit voor u te laten realiseren. Of u nu een decoratieve, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag meer weten over Marokkaans stucwerk of hoe Elise bij u te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.