Metal stuc

Heeft u voorkeur voor een stoere en glanzende stijl? Dan past metal stuc prachtig in uw woning! Wanneer uw woning een make-over krijgt, dan haalt u met metal stuc een echte eyecatcher in huis. Walls of Wonder realiseert dit voor u. Elise Snoek heeft sinds 2010 veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van decoratief stuc– en schilderwerk. Wanneer haar creatieve ruimte wordt geboden, zijn de eindresultaten echt prachtig. Daarnaast vind ze een goede communicatie erg belangrijk, dit staat hoog op haar prioriteitenlijst. U vindt bij Walls of Wonder onder andere kunstmuren op maat, creatieve wandafwerkingen en wandkunst. Schakel walls of wonder in voor metal stuc op uw wanden.

Effecten van metal stuc

Wanneer u een echte eyecatcher in uw woning wilt die lekker stijlvol aanvoelt, dan is metal stuc datgene wat u zoekt! Metal stuc is verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder: messing, koper, brons, zink, aluminium, tin en ijzer. Wist u dat deze materialen ook onderling te combineren zijn? Zo kunnen de mooiste effecten gecreëerd worden. Ook qua uitwerking heeft u de keuze uit diverse opties. Van een stoer en rauw effect tot een subtiele, warme en natuurlijke uitstraling. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, gaat Walls of Wonder graag voor u aan de slag.

metalstuc
20210204_090558 (2)
20211012_163942

Metal stuc en industriële stijl

Heeft u een voorkeur voor de industriële stijl? Ook dan zit u bij Walls of Wonder goed. De industriële stijl is vrij breed. Er zijn bepaalde kenmerken die vaak terugkomen. Denk hierbij aan oude machines uit het industriële tijdperk, kranen en tandwielen. Deze ruwe, pure en no-nonsense meubelen en materialen hebben karakter en vertellen in uw interieur hun eigen verhaal. Geen twee industriële interieurs zijn hetzelfde en dat is nu juist zo mooi aan deze stijl. Met Walls of Wonder kunt u uw industriële stijl nog unieker maken door ook uw muren één te maken met uw meubelen.

Bewerkingen met metal stuc

Metal stuc is uitstekend te combineren met de industriële stijl. Wanneer u de bewerkingen met roest en koper- of brons oxide inzet, dan zult u verstelt staan van de prachtige eindresultaten. De warme kleuren combineren prachtig bij uw industriële meubelen. Maar deze bewerkingen met metal stuc, staan ook prachtig in een basic ingericht huis. Of wat dacht u van een combinatie met de kleuren grijs, zwart, groen, blauw of ruige materialen zoals beton, staal, glas of hout?

Gouden muur met metal stuc

Is de industriële stijl niets voor jou? Metal stuc past ook bij veel andere mooie stijlen. Bent u meer van de bling en warme kleuren? Dan kunt u Walls of Wonder ook een gouden muur laten aanbrengen. Voor nog meer bling of een echte eyecatcher kan hier ook glitter aan worden toegevoegd. Zo creëert u een uniek huis dat echt eigen is.

gouden-muur

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

  Roest stucwerk in huis

  Woont u in een oudere woning, bijvoorbeeld een oude boerderij? Dan is het prachtig om de elementen van buiten door te laten vloeien naar binnen. Veel oude boerderijen hebben nog roest-achtige objecten staan. Nu is het ook mogelijk om uw muren met metal stuc te laten bewerken, waarin ook roest effecten zijn verwerkt. Maar hoe werkt dit? In dit roest stucwerk zitten ijzerdeeltjes die roest veroorzaken. Dit is een prachtig effect dat u niet snel ergens anders tegenkomt.

  De mooiste kleurschakeringen

  Wist u dat metal stuc op het moment helemaal in is? Walls of Wonder doet er alles aan om uw woonwens uit te laten komen. Naast het aanbrengen van metal stuc in uw woonkamer, kunt u ook overwegen om dit aan te laten brengen in uw slaapkamer of keuken. Zo maakt u een mooi geheel van uw woning. Of wat dacht u van verschillende kleurschakeringen van koel tot warm vanuit uw keuken naar uw woonkamer? Of geef de volle controle aan Elise en sta verstelt van het eindresultaat!

  Fotogalerij: Metal stuc

  Laat uw muren stralen met metal stuc

  Dus heeft u een muur die wel wat extra mag opvallen? Dan is metal stuc hier een uitstekende oplossing voor. Uw muur zal niet alleen meer opvallen, maar ook echt stralen en de eyecatcher van uw woning worden. Dankzij de warme kleuren kunt u een gezellige woonkamer, keuken of slaapkamer creëren. Heeft u liever een koelere uitstraling? Ook dat is mogelijk bij Walls of Wonder.

  Meer weten over metal stuc?

  Laat uw woning omtoveren met de mooiste muren van Walls of Wonder. Of u nu een decoratie, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u meer weten over metal stuc of over hoe Elise bij u te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.