Terug naar overzicht
feyenoord logo deco stuc

Een bijzondere dag voor de zieke Marco Riemers.De Feyenoordfan lijdt al jaren aan Multiple Scelerose (MS). Na een zware week met operaties werd hij in het zonnetje gezet door niemand minder dan Feyenoord-icoon John de Wolf. Samen met kunstenares Elise Snoek overhandigde hij het speciaal voor Marco gemaakte kunstwerk. ‘Als je kan, vind ik dat je zoiets gewoon moet doen.’ 

Speciaal voor Marco Riemers heb ik een Feyenoord logo gemaakt met een eigen touch.Ik raakte met Marco aan de praat toen ik bij mijn schoonmoeder op bezoek was in het verzorgingstehuis, hij bleek mij te herkennen vanuit onze oorspronkelijke woonplaats Moordrecht. Hij bleek erg geïnteresseerd in mijn werk en zei tussen neus en lippen door dat een Feyenoord logo hem prachtig zou lijken. Daarmee was er bij mij een zaadje geplant en ben ik voor hem aan de slag gegaan!

Via Instagram heb ik Feyenoord club-icoon John de Wolf benadert. Hij was direct enthousiast en had zelfs nog een extra cadeau voor Marco meegenomen; een gesigneerd shirt met handtekeningen van alle spelers. Samen met familie en vrienden hebben we het kunstwerk onthuld. Prachtig om te zien hoe je iemand blij kan maken met iets kleins. Daar doen we het voor! Het was een prachtige dag. 

feyenoord logo deco stuc