Venetiaans stucwerk

Walls of Wonder is specialist in Venetiaans stucwerk. Elise Snoek heeft als eigenaar al sinds 2010 veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van decoratief stucwerk, waaronder Venetiaans stucwerk. Elise creëert prachtig Venetiaans stucwerk en wanneer u haar de creatieve ruimte biedt, zult u versteld staan van het eindresultaat. Met de vrije hand ontstaat het prachtigste decoratieve stucwerk. Deze eindresultaten hebben al veel klanten perplex doen staan. Elise vindt het contact met de klant zeer belangrijk. Daarom zorgt ze voor een een goede communicatie tijdens het gehele proces. U vindt bij Walls of Wonder onder andere kunstmuren op maat, creatieve wandafwerkingen en wandkunst. Iets voor u? Bel Walls of Wonder.

Venetiaans stucwerk in uw woning

Heeft u al een tijdje het idee dat u graag uw woning wilt opvrolijken met iets stijlvols? Bij Walls of Wonder bespreken we welk type stucwerk het beste past in uw woning. Weet u het nog niet zeker? Laat u dan inspireren door Walls of Wonder! En heeft u al een idee van wat u op uw muren wilt? Dan kan Elise uw wensen vertalen naar concrete uitwerkingen met een prachtig eindresultaat. Wist u dat de uitwerkingen vaak de verwachtingen overtreffen? Een goede reden om voor Walls of Wonder te kiezen en uw muren prachtig te laten stucen met Venetiaans stucwerk!

Portfolio_01
Decoratief stucwerk_Afbeelding 05

Het succes van Venetiaans stucwerk

Venetiaans stucwerk is een techniek, die vandaag de dag veel wordt toegepast in nieuwbouw woningen. Maar u ziet het ook veel bij woningen die gerenoveerd worden of bij mensen die graag een stijlvol geheel willen maken van hun interieur en muren. Venetiaans stucwerk is dan ook één van de meest vooruitstrevende afwerkingen op de decoratieve markt. Maar het heeft ook al een lange geschiedenis en dat is niet voor niets. De pracht en praal sprak mensen vroeger ook al aan. Deze techniek is dus honderden jaren oud en er zijn over de gehele wereld naast Venetiaans stucwerk ook andere Italiaanse stucwerk technieken te vinden.

Italianen koplopers met stucwerk

Wist u dat Italianen koplopers zijn op het gebied van stucwerk? Doordat ze gebruik maken van diverse kleuren, materialen en structuren, maken zij unieke creaties. Deze technieken ziet u ook terug bij Walls of Wonder. Dankzij de uitgebreide kennis van de Italianen op het gebied van stucwerk, kunt u nu uiteenlopende producten vinden op de markt. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan marmerstuc en Italiaanse kalk.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update!

  Een eyecatcher in huis met Venetiaans stucwerk

  Wilt u een echte eyecatcher voor in uw woning? Dat kan met het mooie Venetiaanse stucwerk van Walls of Wonder. Dankzij deze veelzijdige wanddecoratie worden uw muren als het ware tot leven gebracht. Elise creëert een unieke uitstraling in uw woning of bedrijfspand. Venetiaans stucwerk past goed bij stijlen zoals modern, klassiek, luxueus, stoer of romantisch. Doordat er gespeeld wordt met de kleuren en effecten is geen enkele muur hetzelfde. Een of twee muren zijn al genoeg om een echte unieke eyecatcher te maken.

  Voordelen van Venetiaans stucwerk

  Venetiaans stucwerk staat niet alleen prachtig in uw huiskamer, keuken of bedrijf. Er zijn nog veel meer voordelen. Walls of Wonder heeft deze voor u op een rij gezet:

  • Sterker dan sauswerk
  • Verrassende afwerkingsmogelijkheden
  • Waterafstotend te maken
  • Goedkoper dan marmer
  • Makkelijk te reinigen

  Pak het moment om uw muur te laten stucen

  Bent u bezig met het opnieuw inrichten van uw woning of bent u zojuist verhuisd? Dan is nu een handig moment om ook uw muren aan te pakken. Naast muren kan Walls of Wonder ook uw vloeren of plafond voorzien van Venetiaans stucwerk. Elise biedt u een zeer uitgebreid assortiment van decoratief stucwerk aan. De verschillende technieken zorgen ervoor dat u altijd keuze heeft uit een stijl die uitstekend bij u past. U kunt kiezen uit techniek, kleur, materiaal en structuur. Geef Elise creatieve ruimte en u staat straks verstelt van het prachtige eindresultaat. Wist u dat kleuren ontzettend belangrijk zijn in uw woning? De juiste kleur zorgt ervoor dat uw meubels prachtig wegvallen of juist enorm opvallen. Afhankelijk van uw wensen kan Elise met u overleggen welke kleuren en soort stucwerk het beste bij uw interieur en stijl passen.

  Uitstekende diensten van Walls of Wonder

  Lijkt Venetiaans stucwerk u ook zo mooi en bent u erover uit dat dit ook echt bij uw woning en wensen past? Wacht dan niet langer en schakel Walls of Wonder vandaag nog in. Walls of Wonder werkt professioneel, met persoonlijk contact en grote zorgvuldigheid in de voorbereiding, planning, uitvoering en afronding van de werkzaamheden van Venetiaans stucwerk.

  Fotogalerij: Venetiaans stucwerk

  Meer weten over Venetiaans stucwerk?

  Laat uw woning omtoveren en huur Walls of Wonder in om dit voor u te laten realiseren. Of u nu een decoratieve, exclusieve of industriële wandafwerking wilt, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag meer weten over Italiaans stucwerk of hoe Elise bij u te werk gaat? Neem dan contact op door te bellen naar 06-52477744 of een mail te sturen naar elise@wallsofwonder.nl.